Mjukvara

9

Cabs Digital erbjuder konsulttjänster inom avancerad system- och mjukvarudesign genom Björn Strandmark. Som ansvarig för verksamheten i stort samt mer specifikt för mjukvaruverksamheten utvecklar Björn företagets portfölj av tjänster inom mjukvarudesign och mjukvaruprodukter.

Björn har lång erfarenhet som mjukvaruingenjör och har jobbat i många olika roller, med allt från programmering till arkitektur, dokumentation och utbildning, men också med projektledning i olika former. Under åren har han hunnit med några olika branscher som automation, medicinsk teknik, kommunikation och telecom, både som anställd och konsult. Framförallt har han jobbat med inbyggda system men också med PC-system. Han har mestadels utvecklat ramverk och plattformar men också en hel del applikationer, inom teknikområden som kommunikation och mobil multimedia bland många andra.

På senare tid har också Björn börjat med webdesign och målet är att kunna erbjuda avancerade konsulttjänster och produkter inom detta område framöver. Tillsammans kan Björn och Camilla erbjuda kompletta web-lösningar med kompetens inom web-teknologi och fotografering.

Tveka inte att kontakta Björn om du vill veta mer vad Cabs Digital kan erbjuda dig inom mjukvarudesign…

bizcard_bjorn_300x174